רשתות ומכסים נסתרים מיועדים ליציקות בטון ואפוקסי
השוואה בין סוגים שונים של רשתות ומכסים נסתרים עוזרת להתאים אותם לאופי הפרויקט והתשתית. בקטלוג של א.א. מ.פ.ה. מתכות בע"מ ניתן לבחור בין רשתות ומכסים נסתרים שמיועדים ליציקות בטון ואפוקסי, במפרט איכותי ומחומרי גלם מעולים
מוצרי האינסטלציה האיכותיים של א.א. מ.פ.ה. מתכות בע"מ כוללים מוצרי פליז, עופרת, יציקות לחץ וקוקילות. אנו מתמחים בשיווק ישיר של מוצרי אינסטלציה לבעלי מקצוע ומספקים אותם דרך האתר גם ללקוחות פרטיים.
שאלות נפוצות
מה ההבדל בין מכסה נסתר ליציקת בטון לבין מכסה לאריחים רגילים?
מכסה נסתר המיועד לבטון או אפוקסי מתוכנן עם "אגן" (מגש) עמוק וחזק יותר, המאפשר ליציקת הבטון או לחומר האפוקסי להיכנס פנימה בצורה אחידה. המבנה של א.א. מ.פ.ה. מבטיח שהחומר יתחבר למתכת בצורה מושלמת, ללא יצירת סדקים מסביב לנקודת הביקורת.
האם המכסים הנסתרים מתאימים לרצפת בטון מוחלק?
בהחלט. המכסים והרשתות הנסתרים שלנו הם הפתרון האידיאלי לרצפות בטון מוחלק. הם מאפשרים המשכיות ויזואלית של הבטון גם על פתח הניקוז, מה שיוצר מראה תעשייתי נקי ומודרני ללא המראה המיושן של מכסי המתכת המסיביים.
באילו חומרי גלם משתמשים לייצור רשתות ומכסים ליציקות אפוקסי?
כדי להבטיח עמידות מול הכימיקלים והלחות הקיימים ביציקות אפוקסי ובטון, אנו משתמשים בחומרי גלם מעולים כגון פליז, עופרת ונירוסטה. החומרים נבחרים בקפידה כדי למנוע קורוזיה ולהבטיח שהמוצר יחזיק מעמד לאורך עשורים בתנאי עבודה קשים.
האם ניתן להזמין רשתות ניקוז נסתרות בצורות עגולות או מרובעות?
כן. הקטלוג שלנו כולל רשתות ומכסים נסתרים במגוון צורות: רשת מרובעת, מכסה מרובע ורשת עגולה. ניתן לבחור את הצורה המתאימה ביותר לתשתית הפרויקט ולאופי העיצובי של החלל, כולל אפשרות למצבים "משולבים" המאפשרים גישה נוחה לתחזוקה.


